Tervezünk | Kivitelezünk | Értékesítünk | Üzemeltetünk

Ingatlan fejlesztés

Társaságunk vállalja családi házak tervezését és generál kivitelezését. Fiatalos mérnök csapatunkkal folyamatosan kommunikálva alakíthatja ki az Ön igényeinek megfelelő ingatlant. Mérnökeink és szakembereink precízen és az ahhoz megfelelő intenzitással végzik munkájukat.

ajanlatKérjen ajánlatot! Keressen minket akár e-mail címünkön keresztül vagy telefonon.

Befektetési szolgáltatás

Társaságunk befektetési céllal rendelkező magánszemélyeknek vagy gazdasági társaságoknak nyújt ingatlan befektetési szolgáltatást. Akár 20-40 lakásos társasházról felépítésének teljeskörű menedzseléséről legyen szó. Tervezéstől egészen a kulcsra kész lakások értékesítéséig. Később sem lehet gondja az ingatlannal, mert vállaljuk az épület üzemeltetését is.

Minden a tervező asztalnál kezdődik. Ebben is segítünk. Kiváló, fiatalos mérnök csapatunk minden erejével azon dolgozik, hogy minőségi és tartós ingatlanokat alkosson. A befektetővel a kommunikáció folyamatos így tudjuk minden igényét kielégíteni.

Kivitelezés során saját fizikai állományunk és jól működő, már kialakult alvállalkozói körünkkel közösen építjük fel az ingatlant. Ügyelünk arra, hogy minőségi és tartós ingatlanokat alkossunk.

Az értékesítés során értékesítőnk tartja a vevőkkel a kapcsolatot és menedzseli az eladással járó feladatokat.

Végül a kész épület teljeskörű üzemeltetését vállaljuk.

Legyen a partnerünk! Ha úgy érzi szívesen dolgozna velünk, keressen minket akár személyesen, telefonon vagy e-mail címünkön keresztül.

kerdoMiért a P-Group? Mert mindent egy helyen talál nálunk. A tervezéstől, akár egészen az üzemeltetésig menedzselünk minden folyamatot. Így könnyen tartjuk a kitűzött határidőket. Mérnökeink és tapasztalt szakembereink állnak az Ön rendelkezésére.